Bezoek link
http://www.rmia.nl
Verzekerd van kwaliteit

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registermakelaar in Assurantiën, RMiA. De RMiA kiest ervoor om zich kwalitatief te onderscheiden in zijn dienstverlening naar de consument en verder te gaan dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid. Het doel van de RMiA is om u kwaliteit te bieden in zijn persoonlijke financieel advies.
Bezoek link
http://rabs.nl
Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit Website
Bezoek link
http://www.verzekeraars.nl/Paginas/Home.aspx
​Het Verbond van Verzekeraars is de belangenvereniging van in Nederland werkzame particuliere verzekeraars. Op deze website is informatie te vinden over de activiteiten van het Verbond en de verzekeringsbedrijfstak.
Bezoek link
http://www.nibesvv.nl/Home.html
NIBE-SVV verzorgt door heel Nederland opleidingen voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot de grootste en toonaangevende opleider voor professionals uit de financiële dienstverlening.
Bezoek link
http://www.kiwafss.nl/fss/index.aspx?LangType=1043
Kiwa NCP is een certificatie-instelling op het gebied van brandveiligheid en criminaliteitspreventie. De activiteiten van Kiwa NCP richten zich op kwaliteit in beveiliging en het organiseren van verbeterprocessen in preventie van brand en criminaliteit.
Bezoek link
http://www.adfiz.nl/
De branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs

Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij financiële beslissingen. Omdat je als klant niet weet wat je niet weet is het verstandig om een onafhankelijk adviseur te raadplegen.
Bezoek link
http://www.aspo.nl/

De vereniging Algemeen SchadePreventie Overleg ASPO is een vereniging voor personen die vanuit een technische expertise werkzaam zijn in of verwant aan het Nederlandse verzekeringswezen in het kader van risicobeoordeling en risicobeheersing.
Bezoek link
http://www.afm.nl/
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.
Bezoek link
http://www.nivre.nl/
Het Nederlands Instituut Van Register Experts beheert het Register van schade-experts en waarborgt de kwaliteit op het
gebied van schade expertise…
Bezoek link
http://www.brandweer.nl/
Het bestrijden van branden is in Nederland van oudsher een taak van de gemeente. Vrijwel elke gemeente had dan ook een eigen brandweerkorps.
Bezoek link
http://www.vnab.nl/
De VNAB (Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Onze leden verzorgen verzekeringsoplossingen in combinatie met risk management consultancy voor omvangrijke en complexe risico's.
Bezoek link
http://www.dnb.nl/home/index.jsp
De Nederlandsche Bank is een naamloze vennootschap die deels als zelfstandig bestuursorgaan opereert en ook deel uitmaakt van het Europees Stelsel van Centrale Banken (ESCB).

Copyright © 2024 RABS.nl
Alle rechten voorbehouden