Door Admin op Apr 26, 2020 in 2019
 

 
Door Admin op Feb 08, 2020 in Ongecatagoriseerd

Woensdag 15 januari 2020, precies een week na de VNAB Nieuwjaarsreceptie in De Doelen in Rotterdam, stond de Nieuwjaarsbijeenkomst van de roemruchte RABS op het programma, in het Rotterdam Marriott Hotel.


 

 
Door Admin op Feb 08, 2020 in Ongecatagoriseerd

Na het succesvolle golfevenement van vorig jaar, wordt er dit jaar wederom een SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Verzeker jezelf van een flight met je bedrijf - de inschrijving is geopend.


 

 
Door Admin op Jan 06, 2016 in 2016

Inmiddels is het alweer 6 januari en de nieuwjaarsborrels vliegen je om de oren. Even daar naar toe, nog even hier langs en voor je het weet heb je weer tientallen mensen gesproken, de handen geschut en iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst. Ook de goede voornemens hoor je overal voorbij komen, maar zou het nu echt zin hebben? Persoonlijk ben ik maar in november weer eens begonnen met sporten om de eeuwige goede voornemens te doorbreken.

Namens het bestuur wensen ook wij u een mooi, gezond en liefdevol 2016 toe, met een stevige handdruk, en vanzelfsprekend kijken wij uit naar uw komst volgende week woensdag voor de nieuwjaarsborrel van de RABS, en natuurlijk zijn wij dan benieuwd naar uw goede voornemens.

Voor diegene die helaas niet aanwezig kunnen zijn geld deze boodschap natuurlijk ook en hopelijk tot de eerstvolgende bijeenkomst.

Patrick Neeleman


 

 
Door Admin op Nov 26, 2015 in 2015

Wat een enorm frustrerende dag gisteren. Regen, regen en nog eens regen!!
De dag beloofde een klein drama te worden waarbij iedereen tot aan het puntje van zijn tenen natgeregend zou zijn. 14:30 gistermiddag; en ineens was het droog, dat was een voordeel wat we in onze zak konden steken!

Op een paar afzeggingen na waren we om 14:50 compleet en konden aan de tour beginnen, inclusief helaas de nodige regen maar onze leden zaten droog in de bus! Bij de keren dat wij uitstapten was het steeds droog, de engel op onze schouders was geland en gelukkig zag ik iedereen genieten en om zich een kijken. De Rotterdammer leert Rotterdam kennen. Om 18:00 stonden we voor de deur bij Ro-Town voor een zeer smakelijke hap en een borrel inclusief een aantal leden die op het laatste moment zich nog toevoegden.

Terugkijkende mogen we spreken van een mooie, bijzondere en andere dag dan normaal. Alles was in de smaak gevallen en het geeft ons daardoor de kracht en de motivatie om door te gaan! Een van onze leden gaf gisteren aan leg de lat niet zo hoog jullie hebben al veel bereikt! Maar de lat ligt hoger dan gisteren op naar vernieuwingen en vele mooie en leuke bijeenkomsten voor onze leden en natuurlijk genieten wij dan ook!

Tot de volgende keer!! 

 
Urban Sight Seeing Rotterdam
Door Admin op Nov 06, 2015 in 2015

Bijna is het zover! Dan gaan wij met zijn allen een geweldige middag en avond tegemoet. Het belooft een druk programma te worden. Vanmiddag zal de uitnodiging op de website worden geplaatst. Meld je snel aan, want vol is vol. Omdat wij met zijn allen per touringcar worden vervoerd, willen wij jullie vragen om 25 november tijdig aanwezig te zijn. Wat gaan wij doen? Dat blijft een verrassing. Tot dan, wij hebben er zin in!


 

 
Door Admin op Oct 20, 2015 in 2015

Zo morgen hebben wij weer een bijeenkomst met een overweldigende opkomst in totaal 46 leden en introducees welke wij mogen ontvangen. We zijn zo trots als een pauw!!


 

 
Door Admin op Oct 15, 2015 in 2015

Tja en toen was het herfstvakantie, stom dat wij hier geen rekening mee hebben gehouden! Desondanks toch een hoop aanmeldingen voor de komende bijeenkomst, dus dat geeft weer een lekker gevoel!!


 

 
Door Admin op Oct 02, 2015 in 2015

We houden het nog even spannend, maar Marouane en Wendy gaan zeer binnenkort de locatie bezoeken voor de bijeenkomst van 25 november. Heeft u al enig idee??????


 

 
1 2

 

Copyright © 2022 RABS.nl
Alle rechten voorbehouden