Categorie:
2015
Door Admin op Nov 26, 2015 in 2015

Wat een enorm frustrerende dag gisteren. Regen, regen en nog eens regen!!
De dag beloofde een klein drama te worden waarbij iedereen tot aan het puntje van zijn tenen natgeregend zou zijn. 14:30 gistermiddag; en ineens was het droog, dat was een voordeel wat we in onze zak konden steken!

Op een paar afzeggingen na waren we om 14:50 compleet en konden aan de tour beginnen, inclusief helaas de nodige regen maar onze leden zaten droog in de bus! Bij de keren dat wij uitstapten was het steeds droog, de engel op onze schouders was geland en gelukkig zag ik iedereen genieten en om zich een kijken. De Rotterdammer leert Rotterdam kennen. Om 18:00 stonden we voor de deur bij Ro-Town voor een zeer smakelijke hap en een borrel inclusief een aantal leden die op het laatste moment zich nog toevoegden.

Terugkijkende mogen we spreken van een mooie, bijzondere en andere dag dan normaal. Alles was in de smaak gevallen en het geeft ons daardoor de kracht en de motivatie om door te gaan! Een van onze leden gaf gisteren aan leg de lat niet zo hoog jullie hebben al veel bereikt! Maar de lat ligt hoger dan gisteren op naar vernieuwingen en vele mooie en leuke bijeenkomsten voor onze leden en natuurlijk genieten wij dan ook!

Tot de volgende keer!! 

 
Urban Sight Seeing Rotterdam
Door Admin op Nov 06, 2015 in 2015

Bijna is het zover! Dan gaan wij met zijn allen een geweldige middag en avond tegemoet. Het belooft een druk programma te worden. Vanmiddag zal de uitnodiging op de website worden geplaatst. Meld je snel aan, want vol is vol. Omdat wij met zijn allen per touringcar worden vervoerd, willen wij jullie vragen om 25 november tijdig aanwezig te zijn. Wat gaan wij doen? Dat blijft een verrassing. Tot dan, wij hebben er zin in!


 

 
Door Admin op Oct 20, 2015 in 2015

Zo morgen hebben wij weer een bijeenkomst met een overweldigende opkomst in totaal 46 leden en introducees welke wij mogen ontvangen. We zijn zo trots als een pauw!!


 

 
Door Admin op Oct 15, 2015 in 2015

Tja en toen was het herfstvakantie, stom dat wij hier geen rekening mee hebben gehouden! Desondanks toch een hoop aanmeldingen voor de komende bijeenkomst, dus dat geeft weer een lekker gevoel!!


 

 
Door Admin op Oct 02, 2015 in 2015

We houden het nog even spannend, maar Marouane en Wendy gaan zeer binnenkort de locatie bezoeken voor de bijeenkomst van 25 november. Heeft u al enig idee??????


 

 
Door Patrick P.W.M. Neeleman op Sep 24, 2015 in 2015

Zo, de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen zit erop! Het was spannend heel spannend om zoveel nieuwe dingen te introduceren. Gelukkig hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen en zijn dan ook meer dan trots op een enorme opkomst gisteren. Wij kijken nu al uit naar de eerst volgende bijeenkomst! Tot Snel!!


 

 
Door Patrick P.W.M. Neeleman op Sep 21, 2015 in 2015

Nog heel even en dan is het woensdag! Een nieuw seizoen, een nieuwe locatie, een nieuwe website, nieuwe leden en nog veel meer! Met gezonde spanning kijken wij als bestuur uit naar de 23e september en zijn enorm benieuwd wat onze leden ervaren en voelen. Wij kunnen niet meer wachten tot woensdag!!


 

 
Door Henny H.C.J. de Jong op Sep 19, 2015 in 2015

Met trots presenteert het bestuur van de Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit haar nieuwe website. De sneak-preview is voorbehouden aan de leden van de Sociëteit op de Algemene Ledenvergadering van 23 september 2015. Vanaf 24 september 2015 zal de website officieel online gaan. Het bestuur hoopt op veel (positieve) reacties die u via het contactformulier aan ons kunt doen toekomen. ...


 

 
1

 

Copyright © 2022 RABS.nl
Alle rechten voorbehouden