25 november
Door Admin op Nov 26, 2015 in 2015


Wat een enorm frustrerende dag gisteren. Regen, regen en nog eens regen!!
De dag beloofde een klein drama te worden waarbij iedereen tot aan het puntje van zijn tenen natgeregend zou zijn. 14:30 gistermiddag; en ineens was het droog, dat was een voordeel wat we in onze zak konden steken!

Op een paar afzeggingen na waren we om 14:50 compleet en konden aan de tour beginnen, inclusief helaas de nodige regen maar onze leden zaten droog in de bus! Bij de keren dat wij uitstapten was het steeds droog, de engel op onze schouders was geland en gelukkig zag ik iedereen genieten en om zich een kijken. De Rotterdammer leert Rotterdam kennen. Om 18:00 stonden we voor de deur bij Ro-Town voor een zeer smakelijke hap en een borrel inclusief een aantal leden die op het laatste moment zich nog toevoegden.

Terugkijkende mogen we spreken van een mooie, bijzondere en andere dag dan normaal. Alles was in de smaak gevallen en het geeft ons daardoor de kracht en de motivatie om door te gaan! Een van onze leden gaf gisteren aan leg de lat niet zo hoog jullie hebben al veel bereikt! Maar de lat ligt hoger dan gisteren op naar vernieuwingen en vele mooie en leuke bijeenkomsten voor onze leden en natuurlijk genieten wij dan ook!

Tot de volgende keer!!Admin


0 Reacties
 

Copyright © 2021 RABS.nl
Alle rechten voorbehouden