Het bestuur van de Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit.

Het huidige en enthousiaste bestuur bestaat op dit moment uit 5 leden nl. een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, en twee personen welke verantwoordelijk zijn voor marketing/pr.


Patrick Neeleman
Voorzitter

 

Geboortedatum: 7 februari 1976
Jaren werkervaring: 21 jaar

 

 

 

Geboren en getogen in het oude noorden van Rotterdam en inmiddels woonachtig in het midden van het land is iedere dag voor mij nog steeds erg bijzonder, namelijk om voorzitter te mogen zijn van de RABS. Met niet direct een achtergrond binnen de financiële dienstverlening ben ik er wel van overtuigd dat met de juiste mensen om je heen er ook successen geboekt kunnen worden. De RABS is hier een goed voorbeeld van, met de 5 huidige bestuursleden heeft een ieder zijn of haar eigen specialisme en kennis om de RABS naar een hoger niveau te brengen. De komende jaren staan voor mij en voor mijn collega bestuursleden in het teken van een krachtige sociëteit met uitstraling en toekomstperspectief.


Henny de Jong
Penningmeester

Geboortedatum: 25 april 1958
Jaren werkervaring: 38 jaar

 

 

De senior in dit bestuur. Geboren en getogen in Rotterdam. Even gewoond in Spijkenisse, maar sedert 2009 weer terug in “mijn” Rotterdam. Als Risk- & Insurancemanager enkele jaren geleden toegelaten tot de RABS. Toen ik hoorde dat het vorige bestuur af zou treden en de bestuursleden zich niet opnieuw herkiesbaar zouden stellen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij aangemeld voor een bestuursfunctie. Ik vind dat als een club waar je met genoegen lid van bent je nodig heeft, je de verantwoordelijkheid moet nemen om wat vrije uren op te offeren om die club in stand te houden. Samen met de andere bestuursleden blijkt dat ook nog bijzonder leuk te zijn. Mijn doel is om de RABS financieel gezond te houden, te laten groeien en vooral de jonge generatie binnen het vakgebied enthousiast te maken om toe te treden tot deze mooie sociëteit.


Ingrid Scholten
Secretaris

Geboortedatum: 7 april 1972
Jaren werkervaring: 24 jaar

 

 

Geboren en getogen Tukkerse en aldaar nog steeds woonachtig. Wat brengt een Tukkerse in het “verre” Rotterdam?, kunt u zich afvragen. Vanwege mijn werkzaamheden in expertise- en taxatieland kom ik met regelmaat in Rotterdam en omstreken. Ik ervaar deze omgeving als een prettig werkklimaat en ik verblijf er altijd met veel plezier. Na een aantal jaren lid te zijn geweest van de RABS kreeg ik de mogelijkheid mij aan te melden voor een functie in het Bestuur. Deze kans heb ik niet aan mij voorbij laten gaan. De RABS brengt mij plezier en leuke contacten. Samen met mijn collega bestuursleden willen wij het RABS netwerk uitbreiden en een herkenbare sociëteit worden door middel van het organiseren van kennisbijeenkomsten, excursies en gezellige “borrels”.Marouane Rolsma
Marketing/PR

Geboortedatum: 23 december 1982
Jaren werkervaring: 8 jaar

 

 

Geboren en opgegroeid in Haarlem. Na 7 jaar in het buitenland te hebben gewoond ben ik teruggekeerd en terechtgekomen in Heerhugowaard waar ik al weer 22 jaar fijn woon. In het dagelijks leven ben ik Senior Schadebehandelaar en coördinator Vastgoed en VVE bij een assurantiemakelaar en kom ik voor mijn werkzaamheden met regelmaat in Rotterdam. Ik vind het fijn om deel uit te maken van deze Rotterdamse club, omdat het enerzijds gezellig is en anderzijds kun je je netwerk verbreden en versterken. Tevens spreekt mij de Rotterdamse mentaliteit erg aan.

Binnen de RABS houd ik mij met marketing en PR bezig. Ik heb er erg veel zin in en wil samen met mijn collega bestuursleden er voor zorgdragen dat de RABS nog meer op de kaart komt en ons netwerk verder wordt uitgebreid.

Copyright © 2019 RABS.nl
Alle rechten voorbehouden